Skip to main content

Kuotes Art Talent Ward Goes stelt zich voor:
Ik ben een zelfstandig grafisch ontwerper die woont en werkt in Parijs. Aan de ene kant maak ik eigen werk in verschillende media. Aan de andere kant ontwerp ik boeken, posters en andere communicatie middelen voor mijn klanten uit zowel culturele als commerciële sectoren. Ik werk graag met kleur, uitgesproken typografie en veel details.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
De serie van drie prints die ik voor Kuotes Art heb gemaakt gaat over investeren in de toekomst, hard werken, maar tegelijkertijd ook vertrouwen in een goede afloop. Met drie welbekende gezegden uit de Nederlandse taal, die ieder een metafoor gebruiken, probeer ik een beeld te maken dat elke morgen als je opstaat vertrouwen wekt.

“Oefening baart kunst.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
‘Oefening baart kunst’ is waarschijnlijk mijn favoriete quote, aangezien het een heel simpel gezegde is van maar drie woorden, maar toch ook heel gelaagd! Daarnaast herken ik het ook in mijn eigen werk, voordat ik iets maak dat ik goed vind, gaan er vaak eerst tientallen versies en ideeën aan vooraf.

Jouw collectie op Kuotes:
Succes is op heel veel verschillende manieren te beschrijven en rationaliseren. Deze serie gaat over die verscheidenheid aan doelen en routes die naar die doelen leiden, en hoe je die van jezelf najaagt en bij stelt.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
www.wardgoes.com
@wardgoes

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.