Skip to main content

Kuotes Art Talent Sanne de Vries stelt zich voor:
Illustrator, momenteel woonachtig in Lissabon. Tekenen is altijd al mijn passie geweest, voorheen met potlood maar tegenwoordig vooral digitaal. Mijn illustraties zijn een hommage aan vrouwen en vrouwelijkheid in verschillende vormen en maten. Ze representeren een stukje van mezelf en een stukje van wie ik zou willen zijn. Ik creëer mijn eigen influencers, zeg maar. Voor mijn illustraties haal ik inspiratie uit fashion, art deco design, vintage posters, natuur en verder alles wat mij esthetisch aanspreekt.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Mijn doel is om quotes nieuw leven in te blazen, waardoor je met een andere blik naar quotes kijkt. Dit doe ik door interessante onderwerpen, kleuren en texturen te gebruiken, waardoor de illustraties in het oog springen en samen met de quotes aanzetten tot nadenken.

“Perfection is boring.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Ik kan mezelf soms verliezen in de kleinste details en wilde vroeger vaak dingen zo realistisch en perfect mogelijk natekenen, maar dat bracht geen vernieuwende illustraties op. Het zijn juist de handgetekende “imperfecties” die illustraties hun charme geven. Door mijn perfectionisme los te laten, heb ik veel meer vrijheid gekregen om unieke illustraties te creëren en mijn werk meer te waarderen. 

Jouw collectie op Kuotes:
Voor mijn eerste collectie op Kuotes heb ik gekozen voor een zwemthema, omdat dit project voor mij ook een soort duik in het diepe is. Ik heb nooit eerder tekst in mijn illustraties verwerkt, maar dat geeft mij juist inspiratie om te experimenteren en om toffe en unieke ontwerpen te creëren.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Volg mij op Instagram @sanne.de.vries om mijn meest recente werk te bekijken.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.