Skip to main content

Kuotes Art Talent Sander Hoeks stelt zich voor:
23-jarige ontwerper woonachtig in Eindhoven. Als ontwerper richt ik me voornamelijk op het maken van motion graphics voor de evenementen en muziekindustrie. Op het moment ben ik aan het afstuderen aan de kunstacademie in ‘s-Hertogenbosch.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Het is soms lastig om trots en waarde in jezelf te zien. En juist dat drijft mij om als ontwerper beter te worden. Kuotes Art staat voor het verspreiden van positiviteit en motivatie wat goed aansluit bij mijn drijfveer om te ontwerpen. Dit geeft mij de kans om die positiviteit en trots in mijn ontwerpen samen met de andere geweldige ontwerpers naar buiten te brengen.

“Success is determined by how you view your limits.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Mijn life quote is ‘Success is determined by how you view your limits’ omdat ik vooral in mijn persoonlijke ontwikkeling wil groeien. Het kan altijd beter en er zijn altijd nieuwe manieren om stappen te maken en om deze te behalen. Maar wat als je dit niet meer in ziet?

Jouw collectie op Kuotes:
Als student heb ik op meerdere plekken in Nederland gewoond. Ik heb deze steden lijn ontwikkeld vanuit een bepaalde trots en waarde die je kunt hebben bij een stad. Een plek waar je bent opgegroeid en nooit zal verlaten. Of juist een plek waar je een fijne tijd hebt beleefd waar je aan terug kunt denken.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
www.sanderhoeks.com en @sanderhoeks_visuals

De waardering van kuotes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 21 reviews.