Skip to main content

Kuotes Art Talent Roel Smeets stelt zich voor:
Animator en Designer woonachtig in Eindhoven. Sinds 2018 voornamelijk in de weer met het maken van animaties, maar er is ook altijd een gaatje te vinden voor een illustratie of een logo. Zo probeer ik langzaam maar zeker mijn eigen stijl te ontwikkelen en steeds beter te worden in het maken van unieke beelden.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Een quote mag je best even aan het denken zetten. Ik vind het prettig wanneer je even een kleine inspanning moet doen om te begrijpen wat er daadwerkelijk wordt gezegd. Die kleine mentale inspanning zet je wellicht ook aan tot actie. De meest waardevolle quotes zijn dan ook de quotes waaraan ik mezelf het vaakst herinner. Die ervoor zorgen dat ik weer tot actie over ga. Hopelijk geldt dat ook voor de quotes in mijn werk.

“Inspiration follows action.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Kort maar krachtig. Niet de meest sexy quote, maar wel één waaraan ik mezelf het vaakst herinner. Als ontwerper wil je nog wel eens gaan zitten wachten op inspiratie. Terwijl je gewoon aan de slag moet, want dan komen de ideeën en de motivatie vanzelf. In de woorden van Chuck Close: “Inspiration is for amateurs, the rest of us just show up and get to work.” 

Jouw collectie op Kuotes:
Zoals gezegd houd ik van een quote die je even moet ontrafelen. In mijn eerste collectie geldt dat denk ik voor twee van de drie. Ik probeer een strakke illustratie neer te zetten die de woorden ondersteunt. De waarde zit ‘m uiteindelijk toch in de woorden. 

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Op mijn website – www.roelsmeets.com – vind je een overzicht van mijn meest recente werk en op Instagram post ik creatieve uitspattingen onder de naam studioroelsmeets.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.