Skip to main content

Kuotes Art Talent Robin Klever stelt zich voor:
Cartoonist, illustrator en docent.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
De ondergewaarde kunststroming Hiphop meer een positieve plek te geven. De belangrijkste artiesten in de Hiphop scene met hun diverse rap stijlen die als jazz, poëzie en schreeuw om erkenning een belangrijke deel maken in de rap game.

“The creative adult, is the child who survived.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Deze speciale urban edition is bedoeld om o.a. Hiphop een positieve frame te geven. Hiphop is meer dan alleen maar schelden. De grondleggers van vroeger en van nu wil ik daarom een podium geven op mijn manier en in mijn stijl. Na Pac, Biggie en Kendrick komen er nog meer aan! Want er zijn veel goede hiphopartiesten die een plek verdienen.

Jouw collectie op Kuotes:
Mijn eerste serie probeert eer te doen aan alles wat hierboven is genoemd. Het is dan echt een manifestatie van mijn werk, mijn geloof en mijn kennis die tot leven is gekomen op papier en vertaald is naar poster voor jou aan de muur. Ik hoop dat je dit kan voelen wanneer je ernaar kijkt en iets daarvan kan meenemen in de dag die voor je staat. 

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Robinklever.nl

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.