Skip to main content

Kuotes Art Talent Perla van Kessel stelt zich voor:
Fotograaf en designer woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Mijn werk gaat dwars door alle beeldende disciplines heen en is bovendien fysiek en digitaal tegelijkertijd. Ik communiceer graag door middel van objecten en ga humor niet uit de weg.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Kuotes geeft mij de mogelijkheid om te spelen met taal en beeld, dat wat ik het liefste doe. Terwijl ik het werk maak, denk ik vooral aan hoe ik een lach of een grijns op iemands gezicht kan toveren wanneer dit werk ergens aan de muur hangt. Ik maak graag woordgrapjes en hou van uitspraken die je even doen relativeren.

“Het leven is gedoe, gedoe ‘t er maar mee.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
In de lijn van dat relativeren bedacht ik laatste de uitspraak: “het leven is gedoe, gedoe ‘t er maar mee.” Het klinkt – vooral voor Brabanders – grappig, toch komt de inspiratie voor deze tekst uit een serieuze context. Ik had namelijk een stukje van De wereld draait door gezien, waarin filosoof René Gude vertelde over zijn botkanker en wat het met hem deed om de dood in de ogen te kijken. Zijn inzicht was dat het leven vaak gewoon veel gedoe is; we moeten van alles en nog wat. Hij pleit ervoor dat we niet vergeten dat het leven niet alleen maar feest is.

Jouw collectie op Kuotes:
Mijn eerste serie voor Kuotes heb ik gemaakt rondom eten en drinken. Het zijn fotografische illustraties die een woordgrap verbeelden. Ik heb ook aandacht aan de kleur besteed, dus ze staan ook nog eens gezellig aan je (witte) muur!

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Als je benieuwd bent naar meer werk van mij, kun je een kijkje nemen op www.perlavankessel.nl. Je kunt me ook volgen op Instagram @perlavankessel.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.