Skip to main content

Kuotes Art Talent Melissa Geldof stelt zich voor:
Een fascinatie voor design, een passie voor typografie en een liefde voor drukwerk. Dit is allemaal begonnen tijdens een van mijn stages aan het grafisch lyceum in Rotterdam. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met kalligrafie en daarbij typografie. Ik vond niet zozeer de teksten interessant, maar de tussenruimtes die ontstaan. De strakke lijnen, maar ook de mooie bogen trokken mijn aandacht. Vanaf toen ben ik mij meer gaan focussen op het maken van typografische posters. Dit is ook wat je van mij kan verwachten hier bij Kuotes.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Ik wil graag werk maken wat mensen stimuleert en motiveert. Mijn werk is niet altijd in 1 op opslag te begrijpen. Ik wil dat je er tijd voorneemt om het tot je te nemen. Kijk er goed naar, neem het in je op en ervaar wat je ziet. 

“Opgeven is geen optie.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
“Opgeven is geen optie”. Dit zeg ik vaak tegen mijzelf in verschillende situaties. Zeker als fanatiek roeister tijdens een race. De race is pas gevaren wanneer je over de finish bent, er kan nog van alles gebeuren. Dat is met meerder dingen zo, geef niet op voordat je bij je einddoel bent, er kan nog van alles op je pad komen.

Jouw collectie op Kuotes:
Typografie is door mijn werk vaak een centraal thema, het liefste combineer ik dit met kleuren en vormen die de aandacht trekken. 

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Op mijn site www.melissageldof.com kan je meer van mijn werk vinden. En je kan mij volgens op Instragam @melissageldof.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.