Skip to main content

Kuotes Art Talent Lars Wartenbergh stelt zich voor:
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet met fotografie bezig ben. Je kunt me vooral in de studio vinden waar ik me specialiseer in portret/mode fotografie, waar mijn focus vooral op de belichting en emoties ligt. Ook buiten de studio gaat mijn camera mee op reis om mooie landschappen te fotograferen.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
In mijn fotografie leg ik een bepaalde herinnering vast aan een plek en moment uit mijn leven. Het mooie aan fotografie vind ik dat een kijker hier zijn eigen gevoel en beleving aan kan koppelen. Als er bij de foto dan de juiste quote word geplaatst kan dit het beeld echt versterken. Waarbij je door middel van tekst een extra laag geeft aan het beeld.

We are making photographs to understand what our lives mean to us.

Jouw favoriete quote en waarom? 
In deze quote kan ik mezelf goed terugvinden. Als ik namelijk aan het reizen ben, ben ik constant bezig met het plaatsen van mijn omgeving in een foto. Als ik een prachtig landschap zie, ga ik analyseren hoe ik dit mooi in beeld kan brengen, en hoe ik mijn gevoel bij de plek en het moment goed kan visualiseren. En elke keer als ik later terug kijk naar de foto, beleef ik dat moment en gevoel weer opnieuw.

Jouw collectie op Kuotes:
Met mijn collectie bij Kuotes focus ik mij vooral op inspirerende plekken en landschappen. Hoewel het verschillende locaties en landen zullen zijn, wil ik in mijn beelden wel een bepaalde rust en eenvoud uitstralen.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Mijn online portfolio bevat vooral mijn studio werk. Waarbij mijn focus ligt op portret/mode maar ook product fotografie. www.studiowartenbergh.com En ook op mijn Instagram @studiowartenbergh. Mijn persoonlijke werk vind je hier bij Kuotes:)

De waardering van kuotes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.