Skip to main content

Kuotes Art Talent Kenneth Vellinga stelt zich voor:
Design meets e-mailmarketing. Ik help klanten succes behalen met e-mailmarketing en heb een grote voorliefde voor digitale kunst in de breedste zin van het woord. Voorheen heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het ontwerpen van websites en apps, maar nu ligt de focus bij foto manipulatie en illustratie.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
We zijn allemaal wel eens gemotiveerd, maar misschien heb je zelf ook gemerkt dat motivatie in vlagen komt. Je start een nieuw project en je bent gemotiveerd om het je beste project tot dan toe te maken, maar een aantal weken later kun je niet wachten om het project af te ronden. Kortom, je bent de motivatie gaandeweg verloren. Met mijn designs voor Kuotes Art haal je een visuele herinnering in huis om gemotiveerd te blijven. Kijk er elke dag even naar en herinner je waar je het voor doet, dan wordt je volgende project inderdaad de beste tot dan toe!

“Missing once is an accident. Missing twice is the start of a new habit.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Één dag de fout in gaan is niet erg, gebeurt het de dag erop weer, dan is dat het begin van een negatieve gewoonte. Het omgekeerde is gelukkig ook waar, presteer je vandaag en doe je dit morgen weer, dan ben je op weg naar een positieve gewoonte. Het is mijn favoriete quote, omdat je het op je hele leven kunt betrekken. Wie we zijn en wat we doen staat gelijk aan onze gewoonten.

Jouw collectie op Kuotes:
Mijn ontwerpen voor Kuotes Art zijn te omschrijven als straight-forward en minimalistisch. Het beeld ondersteund het grotere doel, namelijk de quotes. Zoals hierboven al beschreven, de beelden zijn gemaakt om je te motiveren op dagen dat dit niet vanzelf komt.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Kom gerust een kijkje nemen op mijn Instagram @kennethvellinga.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.