Skip to main content

Kuotes Art Talent Eva Jansen stelt zich voor:
Ik ben Eva Jansen, een illustrator en animator uit Den Haag. Ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de KABK maar wilde eigenlijk altijd al illustrator worden. Daarom heb ik na mijn afstuderen besloten om mij vooral op illustratie te richten. Het voordeel is nu wel dat ik alles kan, dus ook ontwerpen en het complete drukproces begeleiden. Animatie ligt voor mij in het verlengde van illustratie. Hier komen plaatjes tot leven. Ik vind het magisch om te zien dat, als je verschillende tekeningen achter elkaar zet in een film, het dan tot leven komt.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Zelf ben ik een geboren optimist. Ik probeer altijd de positieve kant van alles te zien, ook al gebeuren er soms dingen die niet fijn zijn. Ik ben van mening dat je altijd een keuze heb hoe je ergens naar kijkt en hoe je er mee om gaat. Net als gelukkig zijn, dat komt niet vanzelf. Daar moet je wat voor doen. Deze positieve insteek spreekt mij bij Kuotes Art heel erg aan. Anderen stimuleren op een positieve manier. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Mijn positieve levensinstelling zorgt er voor dat ik altijd zin heb om aan nieuwe dingen te beginnen. Van nieuwe uitdagingen word ik heel blij en daar krijg ik energie van. Mijn favoriete quote is dan ook ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’

Jouw collectie op Kuotes:
Humor vind ik belangrijk in mijn werk. Daarom probeer ik altijd iets te maken waar mensen een glimlach van op hun gezicht krijgen. Ook vind ik dat de tekst deel uit moet maken van de illustratie, dat het een geheel vormt met de omgeving. Daarnaast vind ik het fijn als mijn handwerk zichtbaar is in mijn werk. De lijnen moeten niet te strak zijn, je mag kunnen zien dat ik eerst alles gewoon teken op papier met pen en inkt.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Mijn Instagram @evaontwerp gebruik ik als online portfolio. Daar kan je echt al mijn recente werk zien. Op mijn website staat ook heel veel moois maar ik ben niet zo’n held in het updaten van mijn nieuwste werk. Ook heb ik een plezier project met collega fotograaf Roos Koole en dat je kan vinden op Instagram @schetsboek_eva_en_roos.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.