Skip to main content

Kuotes Art Talent Axel Pullen stelt zich voor:
Ik ben een illustrator en verhaalverteller die vanuit mijn woonplaats in Woerden met een grote passie nieuwe werelden creëert. Ik laat mij inspireren door de geschiedenis of visies van de toekomst. Zo heeft mijn werk vaak een fantasy of science fiction thema. Sinds 2020 ben ik ook bezig met Game Design.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Met een samenwerking tussen beeld en tekst neem ik je mee naar andere werelden die de fantasie prikkelen en wil ik verhalen vertellen die inspireren. Want naar mijn mening is er niks mooier dan een goed verhaal!

“Imperfectie is schoonheid.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
Imperfectie is schoonheid, omdat het de kleine imperfecties zijn die ergens karakter aan geven. Dit neem ik ook mee in mijn eigen werk. Een beetje asymmetrie, een vlekje hier of daar of een lijn die een beetje kronkelt, dit zijn imperfecties die mijn werk uniek maken.

Jouw collectie op Kuotes:
Mijn eerste collectie op Kuotes combineert mijn fascinatie voor de toekomst met mijn passie voor verhalen. Dit leg ik vast in werken met een vrije stijl en sterke contrasten.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Op mijn Artstation pagina is mijn portfolio in de beste kwaliteit te vinden. Verder ben ik ook actief op Instagram waar ik regelmatig creatieve uitspattingen deel onder de naam @SewGobo.

De waardering van kuotes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 21 reviews.