Skip to main content

Kuotes Art Talenten Antigif stellen zich voor:
Wij zijn Anne Roos & Tim. Samen; ANTIGIF. Een ontwerp duo uit ’s-Hertogenbosch met een voorliefde voor Branding & Design in de echte wereld. Na onze tijd op de kunstacademie op AKV | St.Joost, zijn we in 2017 gelijk gestart met onze ontwerpstudio. Hier gaan we iedere dag tot het uiterste om ijzersterke merken op te zetten. Van merkstrategie tot visuele identiteiten met alle grafische producten waar je als merk mee communiceert.

Wat willen jullie aanwakkeren met het werk op Kuotes Art?
Met de juiste motivatie kun je bergen verzetten. Dat is iets wat we altijd proberen te doen, elkaar blijven motiveren. En die positieve energie delen we graag met onze omgeving. Dus ook met jou. Kuotes Art is voor ons het perfecte platform om die energie door te geven. Niet alleen met woorden, maar in de taal die wij het beste beheersen. De beeldende taal.

“Branding is the process of connecting good strategy with good creativity.”

Marty Neumeier

Jullie favoriete quote en waarom? 
Mooie dingen maken is leuk, maar heeft het nut? Dient het dat doel waar je naartoe werkt? Je moet werken vanuit de juiste essentie. Wanneer je dat te pakken hebt, dan kan een ontwerp pas écht impact maken.

Jullie collectie op Kuotes:
In onze ontwerpen spelen we graag met typografie en een beetje magie. Zo spelen we graag met illusie, vlakverdelingen en sterk conceptuele beelden.

Waar kunnen mensen meer van jullie unieke kwaliteiten zien?
Meer over ANTIGIF en ons ontwerpwerk vind je op www.antigif.nl of Instagram.

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.