Skip to main content

Kuotes Art Talent Adriaan Lamprianidis stelt zich voor:
Designer en illustrator, woonachtig in Leiderdorp. Momenteel druk bezig met afstuderen aan de kunstacademie AKV | St. Joost. Wanneer ik illustreer maak ik graag gebruik van potlood en fineliners. Mijn illustraties zou je kunnen beschrijven als semi-realistisch, surrealistisch en minimalistisch.

Wat wil je aanwakkeren met jouw werk op Kuotes Art?
Met minimalistische en krachtige beelden zet je men aan het denken. Mijn werken zijn daarbij veelal geïnspireerd op de natuur. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat we inzien dat de natuur belangrijk voor ons kan zijn en dat we als mens niet zonder kunnen.

“Trying to be successful is good, but don’t forget to be happy.”

Jouw favoriete quote en waarom? 
In ons allen ligt een zaadje voor succes. Met de juiste mentaliteit en wilskracht kun je als persoon mooie dingen bereiken. Iets waar ik mijzelf constant aan herinner. Daarbij is plezier natuurlijk ook erg belangrijk.

Jouw collectie op Kuotes:
Ik ben altijd een groot liefhebber van handgemaakt werk en minimalisme (Less is more!). Mijn ontwerpen zul je daaraan herkennen, zoals mijn eerste serie die geïnspireerd is op de natuur.

Waar kunnen mensen meer van jouw unieke kwaliteiten zien?
Voor mijn recente werk kan terecht op mijn website www.adriaanlamprianidis.com of op Instagram onder de naam adriaan-lamprianidis

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.