Skip to main content

Custom made Silhouet
We zijn als mens allen uniek en hebben dan ook onze eigen smaak en persoonlijke visie. Deze persoonlijke smaak en visie willen wij bij Kuotes Art graag voor je samenbrengen. Dit doen wij door een custom made ontwerp aan te bieden. Een ontwerp voorzien van jouw silhouet, je levensvisie, kernwaarden of de identiteit die jou het beste beschrijven. Op artistieke manier verwerken wij deze combinatie tot een verrijking van de muur die jij hiervoor in gedachten hebt.

Custom made Silhouet voor jouw gehele kantoor!
Jouw kantoor is de plek waar jij en je collega’s of werknemers productief en met de juiste energie hun tijd doorbrengen. Het is de plek waar je mensen ontmoet en klanten ontvangt. Uitstraling en inspiratie zijn bevorderlijk en in onze ogen essentieel om de beste prestaties neer te zetten binnen je kantoor. Een inspirerende ruimte geeft extra energie en zorgt voor een positieve vibe.

Met onze custom made Silhouet mogelijkheden bieden wij een unieke mogelijkheid om jouw kantoor te voorzien van geheel gepersonaliseerde ontwerpen waarop jouw medewerkers en hun levensvisie worden voorgesteld. Dé manier om op inspirerende en unieke wijze alle collega’s bij elkaar te brengen en de plek te geven die zij verdienen in jouw kantoor.

Bestel jouw Silhouet hieronder!

✓ Gratis verzending
✓ Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
✓ 150+ unieke ontwerpen
✓ Achteraf betalen mogelijk

De waardering van kuotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 22 reviews.